Jubilæumsfest 2005 -> - 1967

Årgangsfest
Så er vi klar igen.. Årgangsfest den 3.10.09 kl. 17.00 - på lysfabrikken. Der sendes snart indbydelser ud - men jeg har problemer med at finde.. Wendy, Johnny, Karen, Allan og Jan fra A - de er alle flyttet siden sidste årgangsfest i 2004. Er der nogen der kan hjælpe så mail manly@klatterup.dk.
Kh
Dorthe

Om vi snart skal ha fest igen?
Hej Laila, Tommy og Torben! hmmm...selv om Torben mener det altid var A der tabte i fodboldt er jeg ikke sur. Han kan bare ikke huske :-) Men jeg vil da gerne være med til at arrangere en årgangsfest og så kan vi jo lægge arm og se hvem der vinder. Skal vi mødes her i efteråret og finde ud af noget.
Hilsen
Pia - pia@humandynamic.dk

Skal vi snart have en fest igen?
Hej og godt nytår. Jeg var lige forbi Tjæreborg i julen og kom til at tænke på om det ikke snart er tid til en fest igen? Hvis vi skal fortsætte hvor vi slap, så er det Laila, Tommy og mig selv der har meldt sig til "festudvalg". Men jeg synes vi mangler nogle fra de to klasser der altid tabte i fodbold og rundbold!!
kh
Torben Jensen tje@sydvestjysk.dk

Årgangsfest 2007
Godt gået. Vi lavede et kladdehæfte sidste gang med adresser og telefonnumre, som Helle Sussemiehl 7517 6208 har nu - det kan spare jer for en masse arbejde.
Mange hilsner
Dorthe - dmy@esbkomm.dk

Festudvalg årgangsfest 2007
Hej Laila og Tommy. Har vi så ikke hermed konstitueret et skelet til et festudvalg 2007. Så mangler der måske lidt kød fra nogle af de andre to klasser. Er der ikke nogen i A og C klassen som kunne være det kød der skal til for at vi kan trække en god fest igang. Vi kunne så 6-7 stykker mødes engang i forår 2007 for at lave en plan for en gang god fest?
Torben J., tje@sydvestjysk.dk

Hej til alle årgang 1967
Hej til alle årgang 1967
Håber I alle må få en god fest, jeg kan desværre ikke komme selvom jeg gerne ville.
Vi prøver at "rejse os" efter tsunamien her i Thailand.
Alle hernede håber turisterne snart vil komme tilbage, da alle strande her i Krabi er uskadte og klar til at modtage gæster.
Er der nogen som kommer til Krabi, Thailand, på vinterferie, er I velkomne til at stikke hovdet indenfor på Cafe Europa og få en Tjæreborg snak.
Jeg vil tænke på Jer alle sammen i morgen og ønsker alle en god dag med hyggeligt samvær.
De varmeste hilsner
Henrik Enevoldsen
www.krabidir.com/cafeeuropa

hej igen!
Tror hvis jeg glemte min adresse!!Miguelvikingo@HOTMAIL.COM.
KNUS.
Karsten Bjerrum.

Tak for sidst
Her et halvt års tid efter festen i Tjæreborg, tænker jeg tilbage på den som en rigtig god og sjov aften med mange fantastiske gensyn. Jeg synes, det kunne være sjovt at få en mail fra gamle skolekammerater en gang imellem, så her er min mailadresse: jba@scanpix.dk
Jeg håber, andre også har lyst til at skrives ved...og ellers ses vi i 2007!
Mange knus,
Jette

Jamen det er jo Frø...
Her sidder man, og vil have genopfrisket de sjove oplevelser fra Jubilæums festen, og dælme om man så ikke støder på en hilsen fra Spanien, hvorfra der søges Penneven.. Karsten, få du bare smurt tastaturet og skriv til dam-nim@vip.cybercity.dk - jeg er sikker på der er et par gode gamle historier som trænger til at blive vækket til live. Og til Laila/Torben - klart vi aftalte 2007, melder mig gerne i udvalget.
Tommy Nim

hej alle aargang 67
Her er lille hilsen fra det sydlige Europa(Gijon,Spanien)Jeg kunne godt taenke mig at taste lidt med nogle gamle skolekammerater!!
Venlige hilsner
Karsten bjerrum.

Efterår 2007 - fint for mig!
Hej Laila - og alle I andre!
Du har nok ret i, at vi aftalte efterår 2007... - jeg er frisk! Hvem er festudvalget?
Torben

Tak for sidst.
Tusind tak til alle der var med til at gøre denne aften helt speciel. Det er utrolig dejligt at vores årgang møder så talstærkt op. Jeg glæder mig selvfølgelig også til den næste årgangsfest men, denne aften bliver altså meget svær at slå. Tak for knus og kram. Hyg jer !!
Lisa

Der behøver jo ikke at gå 4 år...
Så vidt jeg husker fra sidste årgangsfest, som vi havde sidste år, så havde vi det så hyggeligt, at vi blev enige om, at der ikke skulle gå fem år inden vi skulle ses igen. Det gjorde der så heller ikke, takket være Tjæreborg skoles jubilæum, hvilket jeg synes var en særdeles vellykket fest, som man kan leve højt på i længe. Tak til Tjæreborg Skole for det flotte og vellykkede arrangement.
Men for at vende tilbage til vores egen årgangsfest, så blev vi enige om, at vi allerede skulle ses igen i efteråret 2007, men synes i at det er for tidligt, efter dette arrangement!
Knus fra
Laila Rasmussen

Osse fed fest for mig :-)
Osse tak for en god aften fra mig. Desværre var den alt for kort. Skønt at se og snakke med så mange "gamle hoveder". Faktisk har det taget mig et par dage at blive helt mig selv igen, der var mange oplevelser og sjove minder som pludselig blev hentet frem og som fulgte mig i dagene efter festen. Ærgerligt der skal gå 4 år før den næste fest, jeg glæder mig allerede. 40....fy for pokker....
Knus fra
Pia

Kanon aften
Tak for en kanon fest som lige pludselig fadede ud. Ingen tvivl om at Grusgraven kan leve længe på den omsætning der blev lavet i de sene aftentimer....
Nu glæder jeg mig til at vi skal holde årgangsfest næste gang. Men vi skal nok lige runde de 40 inden - og der er jo rigtig lang tid til!
Torben Jensen

Fed Fest
Tak for en god aften som sluttede alt for hurtigt,men sådan er det jo når man er i godt selskab.
Specielt tak til vores årgang 67 til den store tilslutning
lad og gentage det næste gang vi holder årgangsfest!!!
Knus til alle Fra
Kent Vork

  Copyright ® 2004
ICAN Systems ApS
Tjæreborg Portalen, Nyvej 11, 6731 Tjæreborg