Jubilæumsfest 2005 -> - 1965

Bedre sent end aldrig
Tak for en hyggelig og temmelig våd fest. Jeg mener at jeg blev kørt til Esbjerg af Pizza manden som gjorde det godt og hurtigt. Glæder mig til at se jer igen snart.
Lars Hestbjerg
hestbjerg@bi.ku.dk

Årgang 1965
Glæder mig helt vildt til at se alle - både årgang 1965 og andre gamle skolekammerater, men desværre ser det ikke ud til at vi er ret mange tilmeldt fra denne årgang, og da slet ikke fra C-klassen. Kom nu ud af busken, meld jer til og lad os få nogle rigtig hyggelige timer på vores gamle skole med gamle kammerater og lærere.
Hilsen
Dorte Buus Mathiesen (tidl. Thomsen)

Tak for sidst
Det var utroligt sådan en fed aften kunne gå så hurtigt. Jeg glæder mig til vi ses til vores ejet jubilæum. Jeg håber alle kom godt hjem og at vi ses til næste år.
Med venlig hilsen
Benny Stevnhoved(stevnhoved@mail.tele.dk)
P.S. Anders, jeg skal nok maile til dig.

Det var bare vidt fredt!!!!!
Tusinde tak for en konon fest,det tog lang tid at fordøje en så stor dag.Glæder mig meget til at vi skal ses igen.
Det var rart at se DEM DER VAR DER. Men vi fik ikke snakket det vi skulle, det må vi gøre næste gang. Jeg syndtes at det bare var vildt sjovt.
KNUZZER
Alice

Hej alle
Tak for en kanon god aften og dag. Det var sjovt om eftermiddagen at gå rundt og hilse på de forskellige man ikke havde set i mange år, det var nu ikke alle man kunne genkende igen.
Glæder mig ligeledes til næste år når vi har "xx" jubilæum, håber at der møder flere op til den tid. Linda Haulund hvis du ser denne hilsen så tillykke med dit efterbryllup næste weekend - håber at du vil kontakte mig på min mail (chilla1@sol.dk) da jeg ikke fik sagt farvel til dig lørdag aften.
Ses næste år
Jette Møller (chilla1@sol.dk)

Tak for en hyggelig dag til årgang 65
Hej alle
Det var en rigtig god dag, det var godt at møde jer allesammen. Jeg glæder mig allerede til næste år, det skal jo ikke gå ud over vores "xx"-års-jubilæum at skolen fyldte 50 i år.
Hvis der er noget jeg kan hjælpe med i den sammenhæng, skal i bare sige til. Andre der har noget på hjertet er også velkommen til at kontakte mig (Benny, bare sig til hvis du vil se Vejles bakker på din cykel).
Med venlig hilsen
Anders Witt (anw@lessor.dk)

  Copyright ® 2004
ICAN Systems ApS
Tjæreborg Portalen, Nyvej 11, 6731 Tjæreborg