Jubilæumsfest 2005 -> - 1963

Tak for sidst - også fra mig

Hej til alle der var med ved festen. Det var bare en kanongod dag. Tak til dem som arrangerede. Det er noget af en opgave at få alt det til at klappe, men det gjorde det! Flot. Selv vejret havde I med jer, der var vist ikke noget som kunne gå galt. For mig, som ikke lige kommer i Tjæreborg til daglig, var det en stor oplevelse også at se skolens omgivelser igen. Hold da op, hvor træerne er vokset på de knap 30 år der er gået siden jeg forlod skolen... Det var sjovt at se alle de gamle kammerater igen, og få et væld af pudsige erindringer gennem hjernen.. Jeg fik desværre kun taget ét billede - men her er det..
Mange hilsener fra
Anette Rasmussen

Det var sjovt !
Tak for sidst, det var superhyggeligt, og hvor var det sjovt, at se jer alle igen. Men der var jo mange man ikke nåede at få talt med, så det ville være en super god ide`at mødes ige. Hvem ved, måske kan vi i fællesskab få endnu flere fra årgangen til at deltage. Jeg har gemt alle adresser for B- klassen, og stiller da også gerne op igen som kontaktperson. Så jeg er enig med Hans Jeppe og Britta. Det ville være en fed ting.

Hilsen fra
Mona monaogclaus@dlgnet.dk

En rigtig sjov aften!
Tak for sidst. Jeg synes det var en super fest - også for os unge på +40 som var smuttet med over til de "gamle". Jeg tror de fleste fik rørt grinemusklen godt og grundigt den aften - og en god snak om de gode gamle dage. Hvis der skal bruges en klasserep. for c-klassen ved en senere lejlighed stiller jeg da gerne op igen - men en eller anden form for adresse/mail-liste som Britta foreslår ville da være en fed ting.

Hilsen
Hans Jeppe torrupgaard@get2net.dk

Tak for sidst
Jeg vil gerne sige tusinde tak for en både hyggelig ,sjov og festlig aften,sikke en stemning.
Det var herligt at se så mange gamle bekendte,både lærere og elever,men selvfølgelig når man ikke at få snakket med alle dem som man godt kunne have tænkt sig....
Og det var helt utroligt så godt det hele klappede,flot arrangeret!!
Mona mon du har en Mail/adresseliste?
-Vi ses,var det om 4 år?

Hilsener fra
Britta Brandt Dalager

  Copyright ® 2004
ICAN Systems ApS
Tjæreborg Portalen, Nyvej 11, 6731 Tjæreborg