Jubilæumsfest 2005 -> - 1962

Årg. 62 jubifest
Husk!!! Sidste frist for tilmelding til den store fest er den 20/09/06. Jeg glæder mig vildt til at se jer igen, så ud af busken med jer, vi ses den 07/10/06.

Knuz og hilsen
Tommy Rasmussen

Tak for en dejlig dag
Kære alle fra 62
Tusind tak for en sjov dag. Jeg havde glædt mig meget, jeg var bare helt rundtosset efter at skulle genkende alle. (ikke kun årgang 62), og synes derfor det er en kanon ide, med en fest, hvor vi måske, når at tale lidt mere sammen end sidst.Jeg løb nærmest fra rum til rum, for at nå alle, og det var jo umuligt. Håber festudvalget husker at invitere lærerne med.
Glæder mig til at se så mange som muligt den 7 okt.

Mange hilsner fra
Mette. C-klassen

Årgangsfest !!!!!!
Hejsa!
Tusind tak for sidst. Det var en af de dage man aldrig glemmer. Det var bare så skønt at se jer alle igen.
Som lovet har vi fundet en dato for Årgangsfesten til næste år. Det bliver den 7. okt. 2006 i Tjæreborg Forsamlingshus, så I kan godt sætte kryds i kalenderen.
I vil få nærmere besked senere.
På gensyn til næste år.

Hilsen
Evy Arentsen

TAK FOR SIDST ..............
Kære alle fra årgang 1962
Tusind tak for en rigtig dejlig dag og aften på vores gode gamle skole - det var bare dejligt at se jer alle sammen igen efter de 29 år, der er gået siden vi forlod skolen for at færdiggøre vores skolegang i det store Esbjerg.
Det var en aften, vi alle kan leve højt på meget længe. Jeg glæder mig allerede til den næste fest i efteråret 2006 - god arbejdslyst til det nyvalgte festudvalg.
Endnu engang tak for sidst og på snarlig gensyn.

Mange hilsner fra
Conni ( fra A-klassen )

  Copyright ® 2004
ICAN Systems ApS
Tjæreborg Portalen, Nyvej 11, 6731 Tjæreborg