Jubilæumsfest 2005 -> - 1957

Mojn til alle 57ere
Hvor blev jeg dog glad og spændt da jeg helt tilfældigt hørte om Tjæreborg Skoles 50 års jubilæum ( TILLYKKE med det Tjæreborg )
Mine tanker gik i lang tid ofte tilbage på mine lyse minder fra min dejlige barndom i Tjæreborg. Jeg husker tydeligt alle mine gamle klassekammerater , husker vore fødselsdagsfester..alle pigernes hjem og værelser. Jeg husker legene i skolegården og tiden som F.P.Fer.Jo, også timerne og vore lærere huskes tydeligt
Jeg flyttede fra Tjæreborg til sønderjylland i 6. kl..Jeg var dog med på jeres tur til Bornholm i 7.kl. men siden har jeg ikke set meget til hverken Tjæreborg eller mine gamle klassekammerater.Jeg glæder mig derfor rigtig meget til at møde jer igen , skønt der desværre ikke er ret mange fra b-klassen tilmeldt.
Jeg synes mange af tilmeldingerne er meget lokale - måske kunne man reklamere lidt mere i lokalradioer/ dagblade for at nå et større område, det ville jo være rigtig dejligt at kunne mødes med rigtig mange gamle klassekammerater fra det ganske land

TAK FOR DET GODE INITIATIV OG PÅ GENSYN DEN 8 OKTOBER

MANGE KÆRLIGE HILSENER FRA Æ SYNNEJYE
Lilly Nielsen ( Falkesgaard )
tlf 74 51 92 97

Hej årgang 1957!
Glæder mig til at se jer alle sammen - især dem jeg ikke har set i mange år, har en hilsen fra Carlo til specielt A -klassen, han gik sammen med os fra 2 kl. til ca. 4. kl. han prøver på at komme, men der er vist en ferie, der ikke kan byttes - en skam. Vi er mange fra vores årgang, men tag jer nu sammen jer, der ikke har meldt jer til, vi skal da lige blive den bedste årgang med flest tilmeldte ik?
Til Lilly - jeg tror vores årgang stadig har mange lokale - vi flytter ikke så langt væk - sådan er det bare. Vi ses!

Mange hilsner
Tove Lauridsen

  Copyright ® 2004
ICAN Systems ApS
Tjæreborg Portalen, Nyvej 11, 6731 Tjæreborg