Multihal i Tjæreborg -> Tegninger

Tegninger af den nye Multihal

Her kan du se de tegninger der arbejdes med og som sendes til bl.a. fonde når vi søger om støtte. Det der kendetegner vores projekt er, at vi forestiller os fleksibilitet i bygningerne:
Styregruppen tænker at den nuværende skolehal skal suppleres med en ny multihal på ca. 450 kvadratmeter og opholdszone i form af cafeområde. TGF´s klublokale bliver mindre men mere fleksibelt, da der etableres opholdsområde. Kiosken kan lukkes med gitre og opholdsarealerne kan benyttes alligevel. Styregruppen mener tiden er til, at der også kan etableres lokale til motion.
Vi forestiller os følgende:

Mens Peter spiller håndbold eller fodbold i hallen går lillesøster Signe til børnegymnastik i den mindre hal og deres mor går i fitness imens. Der er etableret trådløs netværk i opholdsarealerne, så der er mulighed for at arbejde på den trådløse pc i ventetiden. Enten mens der ventes på børnene eller til at lave sine lektier inden man skal ind i hallen. Det kan også være, at storebroren gå i fitness – evt. lige efter skole – hvor han også møder social – og sundhedsassistenten fra plejehjemmet lige overfor eller en der er ved, at genoptræne efter et brækket ben.

Det hele afhænger selvfølgelig af økonomien og hvor langt den rækker.

Plan tegning

Tryk her for at se plan tegningen


Oversigts tegning

Tryk her for at se oversigts tegningen


Facade tegning

Tryk her for at se tegning over facaden


 
 

  Copyright ® 2004
ICAN Systems ApS
Tjæreborg Portalen, Nyvej 11, 6731 Tjæreborg